Ar Design Interior

Zgjidhjet e Dizajnit Modern

E themeluar në vitin 2006, Ar Design Interior është i njohur ndërkombëtarisht për një estetikë të veçantë të dizajneve dhe produkteve si: dhoma gjumi, kuzhina, paradhoma etj..

Interior Design

Cilësi dhe modernitet për t'ju sjellë më të mirën.

Zgjidhje Interiori
Ar Design Interior

Firma e dizajnit të brendshëm me seli në Prishtinë

Ar Design Interiors ka ndryshuar fytyrën e industrisë së dizajnit të brendshëm me stilin e tyre veqant. Stili gjithnjë në zhvillim i Ar Designs, i përcaktuar nga një bashkim delikate i linjave të pastra dhe toneve neutrale, i balancuar në mënyrë intuitive me një ngrohtësi të pasur, është nderuar me çmime dhe vlerësime të shumta prestigjioze.

Me mijëra projekte gjatë 10 viteve të fundit, Ar Desgin dhe ekipi i tij i talentuar krijojnë interierë të modës me shumë aspekte, duke këshilluar për çdo aspekt dhe detaj të një projekti.

produkte Moderne dhe kualitative

Ar Design Interior

E themeluar në vitin 2006,
studio krijon produkte luksoze dhe moderne, por të jetueshme dhe përpiqet të ofrojë nivele jashtëzakonisht të larta, të personalizuara shërbimi – vlera që qëndrojnë në zemër të biznesit tonë.

ar design interior
Ne e vlerësojmë hapsirën tuaj

Pse të na zgjedheni ne?

EKSPERTIZË

Gjatë 16 viteve të fundit, ekipi ynë dinamik ka zhvilluar një reputacion të paçmuar për krijimin e ambienteve elegante dhe të sofistikuara luksoze për klientët privatë, duke përfshirë zhvillime dhe projekte prestigjioze në tregun e shtëpive luksoze.

DIZAJNORE I QASSHËM

Në Ar Design, ne besojmë se është thelbësore të përshtatni një zgjidhje dizajni që është një kombinim i aspiratave tuaja dhe shijeve tuaja të dizajnit. Duke diskutuar të gjitha aspektet e pronës që janë parësore për ju dhe vizionin tuaj, ne jemi në gjendje të ndërtojmë një përmbledhje të detajuar të dizajnit të brendshëm që pasqyron ju, personalitetin dhe stilin tuaj të jetesës.

DORËZIM I SHPEJTË

Ne u ofrojmë klientëve tanë një zgjidhje të plotë të brendshme nga konceptimi deri në përfundim, të fokusuar në mjeshtëri të specializuar dhe dizajn modern.

Disa nga shërbimet tona:

Ar design

Blog

Ar design